Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 5 oz unsalted butter, diced, frozen
- 10 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 3 oz ice cold water
- ½ tsp salt
Toppings
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 12 oz zucchini, unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)
-
12
oz plum tomatoes, whole (see Tip)
veya 12 oz Roma tomatoes, whole - 8 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 1 oz water
- 2 green onions, cut into pieces
- ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 pinch ground black pepper
- olive oil, to brush
- fresh basil leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1786.3 kJ / 428.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 30.6 g
- Yağ
- 29.6 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 310.9 mg
Alternatif tarifler
Basic Farro
35min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Ratatouille Galette
1h 30min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 Std. 50 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min