Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Artichokes
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
291 mg
Protein
6 g
Kalori
502 kJ /
120 kcal
Yağ
3 g
Lif
9 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-Vide
8 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 dk
Basil Pesto
10 dk
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 dk
Broccoli or Cauliflower Rice
5 dk
Asparagus with Cashew Cream
20 dk
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 dk
Clams in White Wine with Cilantro
25 dk
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 dk
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1sa 15 dk
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 dk
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 dk
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 dk