![Sous-vide Artichokes Sous-vide Artichokes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D2247C47-2E90-43D8-BFF0-9F2ECAD65FED/Derivates/77710eed-d3c5-470b-84f4-4480665cc66f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 fresh artichoke hearts, quartered, choke removed (see Tip)
- 3 oz leek, sliced in rounds (½ in.)
- 2 slices lemon, plus extra to serve
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- ⅛ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 291 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White Bean Soup
2h 45min
Almond Dip
10min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Cauliflower Steaks
45min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Almond Milk
1h 20 min.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min.
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Pozole Blanco
1h 40 min.
Fish Carnitas
20min
Halibut with Apricot Chutney
30 min.
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40 min.