Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g carrot whole (approx. 1-3 carrots), trimmed and peeled
- 25 g eschalot, cut into halves
- 5 g fresh flat-leaf parsley, cut into thirds, leaves and stalks
- 40 g grapeseed oil
- 25 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 10 g mustard
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 219.7 mg
Alternatif tarifler
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Garlic and sage mash
30 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min