Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g carrot whole (approx. 1-3 carrots), trimmed and peeled
- 25 g eschalot, cut into halves
- 5 g fresh flat-leaf parsley, cut into thirds, leaves and stalks
- 40 g grapeseed oil
- 25 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 10 g mustard
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 219.7 mg
Alternatif tarifler
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min