Cihazlar ve Aksesuarlar
Cooking gnocchi or pasta
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)200 - 400 g
-
water1700 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
727.3 mg
Protein
4.2 g
Kalori
620 kJ /
147.6 kcal
Yağ
0.9 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
0.2 g
Karbonhidrat
29.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Blade Cover Basics
11 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Traditional gluten free French vanilla canelé
49sa 5 dk
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 dk
All-Purpose Meat Rub
5 dk
Poached eggs with blade cover
30 dk
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2sa 15 dk
Vegetable trimming stock
2sa
Self-raising flour
5 dk
Cooking beetroot and corn
40 dk
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 dk
Feijoa chutney
1sa 15 dk
Hawaiian gluten-free pizza
2sa
Poached eggs using blade cover
30 dk