Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla salata
- 250 g di farina tipo 00
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 120 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
Grano
- 300 g di grano cotto per pastiera
- 15 g di burro
- 120 g di latte intero
Ripieno
- 250 g di ricotta di pecora fresca, sgocciolata dal siero
- 2 uova
- 40 g di pecorino grattugiato
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di salame a cubetti
- 120 g di Provolone dolce a cubetti
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 1 - 2 cucchiai farina tipo 00
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2285.8 kJ / 546.3 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 35.8 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 16.4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 879.4 mg
Alternatif tarifler
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Frittelle di agretti
2h
Pizza chiena
5h
Migliaccio
1h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Pastiera
15h
Danubio salato
3 Std.
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min