Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno alla ricotta
- 230 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di gocce di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Impasto di pasta Savoiarda
- 300 g di zucchero
- 4 uova
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 984.9 kJ / 235.4 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 45.5 g
- Yağ
- 4.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 29.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ghirlanda di Natale
4 Std.
La colomba perfetta
7 Std.
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Monte Cristo sandwich
4h 30 min
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4h 40min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30min
Biscotti alle nocciole e crema gianduia (senza uova)
1h 30min
Bougatsa
1h
Brioches con il tuppo
3 Std.
Panini morbidi dolci
1h 30min
Danubio salato
3 Std.
Impasto base per pane
1h