Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 spicchi di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 - 1200 g di polpo fresco (1 intero o 2 polpi da 500-600 g circa)
- 350 g di pomodori ciliegino in scatola, scolati
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 60 g di olive nere denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 908.5 kJ / 217.2 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 168.8 mg
Alternatif tarifler
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40 min.
Cous cous con moscardini e olive
1h
Polpetti affogati
45min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Sautè di cozze e vongole
40 min.
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 min.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Moscardini al limone
30 min.
Calamari alla napoletana
40 min.
Insalata di polpo e patate
2 Std.