Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo mezze maniche
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 9114 kJ / 2178 kcal
- Protein
- 93.4 g
- Karbonhidrat
- 254.1 g
- Yağ
- 94.5 g
- Doymuş Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 9.2 g
- Sodyum
- 6307.7 mg
Alternatif tarifler
Spaghetti alla carbonara
30min
La cacio e pepe
20min
Pasta alla carcerata
30min
Pappardelle alla papalina
30min
Risotto alla carbonara
2 godz.
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Spaghetti cacio e pepe
35 min
Pasta panna e salmone
30min
Sugo all'amatriciana
50 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Pasta tonno e olive
35 min