Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo mezze maniche
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 9114 kJ / 2178 kcal
- Protein
- 93.4 g
- Karbonhidrat
- 254.1 g
- Yağ
- 94.5 g
- Doymuş Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 9.2 g
- Sodyum
- 6307.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla checca
40min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1 Std. 30 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Pasta alla carcerata
30 Min
La cacio e pepe
20min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min