Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo mezze maniche
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 9114 kJ / 2178 kcal
- Protein
- 93.4 g
- Karbonhidrat
- 254.1 g
- Yağ
- 94.5 g
- Doymuş Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 9.2 g
- Sodyum
- 6307.7 mg
Alternatif tarifler
Risotto alla carbonara
2h
Bucatini all'amatriciana
45 min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Spaghetti alla checca
40min
Paccheri zucca e provola
45 min
Pasta alla carcerata
30 min
La cacio e pepe
20min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Sugo all'amatriciana
50min
Penne alla Norcina
45 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Spaghetti cacio e pepe
35 min