Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla rossa a listarelle
- 250 g di taccole fresche a tocchetti (2 cm)
- 300 g di farro perlato (cottura 25minuti)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di prosciutto crudo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1729.5 kJ / 413.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 53.3 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 784.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Minestra di orzo e funghi
1h
Mesciua spezzina
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Cous cous con uova strapazzate e fave
35min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Zuppa frantoiana
45min
Farro al pesto e fagiolini
30min
Insalata di cereali misti e verdure
1 Std. 15 Min
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45min
Zuppa di porri e orzo
45min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min