Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g water
- 800 g canned diced tomatoes (2 cans)
- 30 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 200 g zucchini, cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves
- 150 g frozen green peas or fresh green peas
- 200 g fresh mushrooms, cut into thin strips
- 200 g Greek feta, cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- 350 g short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1219.1 kJ / 290.3 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 9.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 822.3 mg
Alternatif tarifler
Feta, spinach and potato frittata
1h
Lentil bolognese
30 min
Creamy vegetable rice
25 Min
Mexican one-pot pasta
30 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Penne and vegetables
35 min