Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pancetta a cubetti (dolce o affumicata)
- 200 g di radicchio trevisano a listarelle
- 130 g di brodo vegetale
- 320 g di pasta, formato a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2314.8 kJ / 553.3 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 55.3 g
- Yağ
- 25.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 1164.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta agretti e ricotta
45 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 Min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Pasta verze e pancetta
40 min
Penne risottate con verdure
35min
Pasta broccoli e acciughe
40 min