Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 84 mg
Alternatif tarifler
Chicken and Chinese sausage rice
50min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
All-in-one chicken congee
35 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Ginger Pork
25 Min