Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 84 mg
Alternatif tarifler
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Barbecued pork ribs
28h 10min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min