Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gamberi sottovuoto
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 40 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- ½ cucchiaino di sale
- lattuga, i cuori
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1465.8 kJ / 350.4 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 311.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gamberi in salsa cocktail
10min
Pepata di cozze
45min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45min
Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone
50min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1h 20min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min