Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 3 œufs
- 8 g d'eau de fleur d'oranger
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 25 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 125 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs
Le jour même
- 15 g d'amandes décortiquées
- 40 g de beurre, en morceaux, et 1 noisette pour le moule
Le sirop
- 60 g de sucre en poudre
- 40 g d'eau
- 4 g d'eau de fleur d'oranger
- 20 g de sucre cristal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 11161 kJ / 2675 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 352 g
- Yağ
- 156 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche feuilletée tressée
17 godz. 45 min
Pain d'épices au miel de châtaignier
1 Std. 45 Min
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Brioches italiennes
3hod. 15min
Stollen
3h 45min
Kouglof
3h 20min
Cake aux fruits confits
4h 30min
Streusel
2sa
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Brioche Nanterre
4h 15min