Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 3 œufs
- 8 g d'eau de fleur d'oranger
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 25 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 125 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs
Le jour même
- 15 g d'amandes décortiquées
- 40 g de beurre, en morceaux, et 1 noisette pour le moule
Le sirop
- 60 g de sucre en poudre
- 40 g d'eau
- 4 g d'eau de fleur d'oranger
- 20 g de sucre cristal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 11161 kJ / 2675 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 352 g
- Yağ
- 156 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kouglof alsacien
4sa 20 dk
Stollen
3 Std. 45 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kouglof
3h 20min
Petits beignets de carnaval
3ωρ.
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Streusel
2h
Tarte aux cerises briochée
3h 25min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Stollen
3 Std. 45 Min
Tarte croustillante aux cerises et à la verveine
1h 20min
Brioche à la crème de whisky
3sa 35 dk