Cihazlar ve Aksesuarlar
Kalkun- og hvidløgsgryderet
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 portioner
Malzemeler
-
persille, frisk skåret i stykker (5 cm)2 kviste
-
fed hvidløg4
-
løg i kvarte100 g
-
olivenolie50 g
-
hvedemel20 g
-
vand350 g
-
blandede rodfrugter (fx gulerødder, knoldselleri, majroer, se tip), skåret i skiver (2 cm)500 g
-
rosmarin, frisktimian, frisk2 kviste
-
2 tsk med top grøntsagsbouillongrøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l) smuldret2
-
salt plus ekstra efter smag¼ tsk
-
sort peber, stødt plus ekstra efter smag½ tsk
-
kalkunbrystfilet (se tip), skåret i stykker (3 cm)300 g
-
kartofler skrællet, skåret i stykker (2 cm)200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1655 mg
Protein
22 g
Kalori
1305 kJ /
312 kcal
Yağ
14 g
Lif
6.3 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
21 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Grøn bevidsthed
24 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Piri Piri kylling med salat
Değerlendirme yok
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Değerlendirme yok
Provencalsk kylling
Değerlendirme yok
Kylling med honning og blomkålspuré
50 dk
Steak au Poivre (peberbøf)
Değerlendirme yok
Oksekødskofta med feta
Değerlendirme yok
Kaloriefattig lasagne
Değerlendirme yok
Bahn mi med kylling
Değerlendirme yok
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Değerlendirme yok
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Değerlendirme yok
Svinemørbrad med selleripuré og citronsauce (1800 kcal)
Değerlendirme yok