Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zumo de lima
- 100 g de lubina fresca, sin piel ni espinas en trozos
- 5 limas
Patacones
- 1 plátano macho
- aceite para freír
Leche de tigre
- 10 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 trozo de chile rocoto
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de jengibre fresco rallado
- 30 g de apio en trozos
- 500 g de caldo de pescado frío
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Para servir
- ¼ de cebolla roja picada
- 2 cucharadas de granos de maíz dulce fresco
- 4 rodajas de lima
- 4 hojas de cilantro fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 651 kJ / 156 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 30.7 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 482.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dobladitas
1h 5min
Porotos granados con mazamorra
1h 15 min
Choripanes con salsa pebre
2 godz.
Pisco sour
10 min
Ají de gallina
1h 15 min
Yuquitas con huancaína
45min
Sopaipillas chilenas
45min
Cóctel pisco sour
10 min
Causa limeña de atún
1 godz. 20 min
Pastelera de choclo
1h
Cremoso de mote
1 godz. 20 min
Pebre
20 min