Cihazlar ve Aksesuarlar
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 porties
Malzemeler
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (isteğe bağlı)2 el
-
pecannoten (isteğe bağlı) gehakt2 el
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
418.1 mg
Protein
8.2 g
Kalori
1234.5 kJ /
295 kcal
Yağ
24.2 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
6.5 g
Karbonhidrat
12.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basis
8 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Değerlendirme yok
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1sa 10 dk
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 dk
Zalm met waterkerskorst
Değerlendirme yok
Sous-vide peren met kaneel
2sa 5 dk
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 dk
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1sa 35 dk
Tajine van lam met abrikozen en honing
1sa 30 dk
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 dk
Warme aardappelen salade met de Peeler
Değerlendirme yok
Rode bietensap
10 dk
Risotto met oesterzwam en champagne
35 dk