Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 2 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina
- 70 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 120 g di burro morbido
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di mandorle dolci
- 600 g di carote mondate e a pezzi
- 200 g di succo di arancia fresco
- 100 g di zucchero
- 1 bacca di anice stellato
- 250 g di panna fresca liquida
- 2 uova
Arance caramellate
- 2 cucchiai di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 arancia a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1805 kJ / 431 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 40.8 g
- Yağ
- 26.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Değerlendirme yok
Torta di zucchine
1 Std. 55 Min
Crostata albicocche e lamponi
1h 20min
Torta arance rosse e miele
1 Std. 30 Min
Ciambella alla carota
1h
Crostata al limone
1h 15min
Torta di semola mandorle e miele
1h 15min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.
Torta di rose di mele
1h 10min
Crostata integrale ricotta e cioccolato
2h 50min
Budino agli agrumi
3 Std. 15 Min
Crema al limone
10 godz. 20 min