Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al semolino
4 Std.
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Filoncini alla cipolla
3h 50 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pane barese
6h 15min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini all'olio
3 godz. 10 min