Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Pagnotte turche
2h 20min
Pane barese
6hod. 15min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pane al latte
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 godz. 30 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min