Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'orge perlé
- 220 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 110 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de petit épeautre
- 50 g de farine de seigle
- 8 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 15 g de mélasse
- 50 g de flocons d'avoine, et 1 c. à soupe
- 15 g de graines de lin brun
- 20 g de millet en grains
- 15 g de graines de sésame
- 15 g de graines de tournesol
- 1 c. à soupe de mélange de graines
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 7231 kJ / 1710 kcal
- Protein
- 64 g
- Karbonhidrat
- 328 g
- Yağ
- 51 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain complet
16h
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain au levain
17 Std.
Pain complet au muesli
4h 5min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Pain au sarrasin et aux graines
2 Std. 35 Min
Pain noir aux graines
2h 45min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Pain complet vapeur
4h
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min