Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 7450 kJ / 1760 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 322 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle
5h
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min
Tourte auvergnate au seigle
4 godz. 45 min
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain aux châtaignes
3ωρ. 45 λεπτ.
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain maison au maïs
2h 30 min.
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain sans gluten au riz grillé
3 Std. 30 Min