Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 7450 kJ / 1760 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 322 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Pain au levain biologique
5h 5 min
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2u. 40min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain sans gluten au riz grillé
3h 30min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min