Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck confit
- 4 duck legs, skin on, bone in (approx.1 kg), rinsed and dried
- ½ tsp black pepper, ground
- 4 tsp coarse sea salt, divided
- 4 garlic cloves, crushed
- 4 bay leaves, fresh
- 6 sprigs thyme, fresh
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves, coarsely chopped
- 1 tsp black peppercorns
- 500 - 550 g duck fat, divided (see Tip)
- 3000 g water, divided
- 30 g vinegar
- 20 g duck fat
- 30 - 60 g veal fond, or 30-60 g duck cooking juices, divided
- 20 g maple syrup, pure
Sautéed Leeks
- 20 g duck fat
- 30 g veal fond, or 30 g duck cooking juices
-
200
g leeks, cut lengthwise and sliced (0.5 cm)
Mashed Potatoes
- 40 g Parmesan cheese, in pieces
- 40 g hazelnuts, skin on, raw
- 700 g floury potatoes, e.g., Yukon Gold, Russet, peeled and cubed (2 cm)
- 175 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g butter, unsalted, cubed
- 1 pinch nutmeg, ground
- black pepper, freshly ground, to taste
Assembly
- duck fat, to grease
- 30 g maple sugar granules, to sprinkle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6408 kJ / 1525.7 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Karbonhidrat
- 42.5 g
- Yağ
- 128.6 g
- Doymuş Yağ
- 34 g
- Lif
- 13.7 g
- Sodyum
- 2648.5 mg
Alternatif tarifler
Virgin Watermelon Margarita
10 Min
Watermelon Lemonade
5min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Glamorgan Sausages
50min
Barbecue Onions (500 g)
45min
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1h
Stir Fried Potato Shreds
Pas d’évaluation
Lemonade
5min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Provençal alouettes
1h 30min
Aperol spritz sorbet
8h 20min