Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck confit
- 4 duck legs, skin on, bone in (approx.1 kg), rinsed and dried
- ½ tsp black pepper, ground
- 4 tsp coarse sea salt, divided
- 4 garlic cloves, crushed
- 4 bay leaves, fresh
- 6 sprigs thyme, fresh
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves, coarsely chopped
- 1 tsp black peppercorns
- 500 - 550 g duck fat, divided (see Tip)
- 3000 g water, divided
- 30 g vinegar
- 20 g duck fat
- 30 - 60 g veal fond, or 30-60 g duck cooking juices, divided
- 20 g maple syrup, pure
Sautéed Leeks
- 20 g duck fat
- 30 g veal fond, or 30 g duck cooking juices
-
200
g leeks, cut lengthwise and sliced (0.5 cm)
Mashed Potatoes
- 40 g Parmesan cheese, in pieces
- 40 g hazelnuts, skin on, raw
- 700 g floury potatoes, e.g., Yukon Gold, Russet, peeled and cubed (2 cm)
- 175 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g butter, unsalted, cubed
- 1 pinch nutmeg, ground
- black pepper, freshly ground, to taste
Assembly
- duck fat, to grease
- 30 g maple sugar granules, to sprinkle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6408 kJ / 1525.7 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Karbonhidrat
- 42.5 g
- Yağ
- 128.6 g
- Doymuş Yağ
- 34 g
- Lif
- 13.7 g
- Sodyum
- 2648.5 mg
Alternatif tarifler
Stir Fried French Beans
15min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Prawn and saffron arancini
25h
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 Std. 40 Min
Stir-fry Chayote
25min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1h
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Orange Caramel Choux Puffs
1h 20min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min