Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
Salsa al cioccolato e preparazione dei profiteroles
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta Choux
2 Std.
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Focaccia dolce alle nocciole
Keine Bewertungen
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Praline di frutta secca e canditi
40 min.
Crème caramel al cioccolato
1h 30min
Torta al cioccolato e caffè
4h 30 min
Babà napoletano
2h 45 min.
Zabaione al peperone rosso
20min
Glassa di zucchero
10 λεπτ.
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Profiteroles
2 Std.