Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
Salsa al cioccolato e preparazione dei profiteroles
- 250 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 5 Min
Pane bigio tostato alla mediterranea
Değerlendirme yok
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Tiramisù
5h 20min
Pasta Choux
2 Std.
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Fudge cake
5 Std.
Burro al pomodoro
5min
Torta noci e caffé al vapore
Değerlendirme yok
Trancetti al caramello
Değerlendirme yok
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Torrone morbido
6 godz. 25 min