Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
Salsa al cioccolato e preparazione dei profiteroles
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta Choux
2h
Tortini al cioccolato con cuore morbido
40min
Salsa al cioccolato per tutti i giorni
20min
Pasta di zucchero
1h 10 min
Gelato alla vaniglia con caramello salato
14 Std.
Babà napoletano
2 godz. 40 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Cannoli alle nocciole
Değerlendirme yok
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Bignè con crema pasticcera
3 godz.