Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Frolla
- 200 g di zucchero
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 250 g di burro freddo, a pezzi
- 500 g di farina
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 500 g di grano cotto per pastiera
- 200 g di latte
- 40 g di burro
- 1 cucchiaino di acqua millefiori (fior d'arancio)
- 300 g di zucchero
- 6 uova
- 80 g di scorza di arancia candita a pezzi
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben scolata dal siero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2129 kJ / 509 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 67.7 g
- Yağ
- 22.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2 Std.
Besciamella
15min
Gugelhopf veloce
Değerlendirme yok
Danubio dolce
3h 25min
Struffoli
1h
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Rotolo al limone
3h
Babà napoletano
2h 40min
Pasta frolla dolce
1 Std. 50 Min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Pastiera fiori d'arancio
12u.
Pastiera napoletana
15h