Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 320 g di farina
- 40 g di burro, morbido e a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto, a pezzi
- 100 g di mozzarella, ben sgocciolata ed a pezzi (2 cm)
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina, per il piano di lavoro
- olio, per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo alla bolognese
3 godz. 15 min
Panzerotti alla romana
55 dk
Piadina romagnola
15 min
Pasta Choux
2 godz.
Pizza alla romana
Değerlendirme yok
Pizza alla marinara
1h 35min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Mini panzerotti al pecorino
1 godz. 40 min
Panzerotti romani
1 godz. 10 min
Focaccia con pomodori
40min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min