Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto alla genovese
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Insalata di patate e fagiolini
- 500 g di acqua
- 400 g di patate sbucciate, a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di fagiolini verdi freschi spuntati, a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2385.8 kJ / 570.3 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 48.1 g
- Doymuş Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 376.5 mg
Alternatif tarifler
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Fagiolini insaporiti
25min
Patate lesse
40min
Fagiolini in gremolada
30min
Broccoli stufati
40min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Insalata di riso (TM6)
40min
Patate e fagiolini al pesto (TM6)
35 min