Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
-
80
g di provola, a fette
veya 80 g di Emmental o Gruviera, a fette - 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.2 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 811.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette alla rucola
40min
Gramigna alla salsiccia
45min
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Polpettine di patate e tacchino
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Focaccia di patate in padella
1h
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Vellutata di carote con omelette
30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20min