Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fig Jam
- 200 g dried figs, halved
- 200 g fresh figs, halved
- 50 g water
- 3 Tbsp chia seeds
Gluten-free Cheddar Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g gluten-free plain white flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g water
- 2 pinches fine sea salt
Quiche Filling
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 80 g Stilton, crumbled
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp milk
- 10 fresh chives, finely sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1895.7 kJ / 453.1 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 34.5 g
- Yağ
- 27.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 445.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Değerlendirme yok
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 godz. 15 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Almond Tuiles
1hod. 30min
Walnut Bread
2 Std. 45 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min