
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tofish
- 400 g firm tofu pressed for 30 minutes then drained (see tip)
- 30 g white miso paste
- 110 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Vegan Tartare Sauce
- 30 g pickled gherkins halved
- 200 g vegan mayonnaise (see tip)
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 1 Tbsp pickled capers drained
- 1 Tbsp fresh dill finely chopped
Mushy Peas and Chips
- 20 g vegetable oil plus 2 Tbsp for drizzling
- 50 g onions quartered
- 600 g water
- 800 g potatoes peeled, sliced (1 cm), then cut in sticks (1 cm)
- 400 g frozen peas
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 20 g dairy-free spread
Batter and Assembly
- vegetable oil for frying
- 240 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp garlic powder
-
260 - 300
g ale sparkling, vegan, ice cold
veya lager vegan, ice cold - 1 sheet nori seaweed
- 1 lemon cut in wedges, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1098 kcal / 4569 kJ
- Protein
- 29 g
- Yağ
- 71 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Lif
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Sodyum
- 2269 mg