Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
-
50
g lardo
veya 50 g di burro - 200 g di acqua
- 450 g farina
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
- 700 g di spinaci freschi, le foglie a strisce (1 cm)
- 100 g pancetta
- 120 g di cipollotti a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2402 kJ / 574 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Scarpazza sarzanese
2h 30 min
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3 Std. 30 Min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20 min
Chips di polenta con caponata e composta ai frutti rossi
4h
Pasta brisée
10 min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Rabaton
1h
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 Std. 30 Min