Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
veya 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1973.5 kJ / 471.7 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 42.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 645.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40 λεπτ.
Pepata di cozze
45min
Gelatine limone e zenzero
1ωρ. 30 λεπτ.
Tagliatelle tricolore
1hod.
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14ωρ. 30 λεπτ.
Baccalà alla mediterranea
1ωρ. 30 λεπτ.
Filetti di sgombro all'arancia
40 λεπτ.
Fregola ai frutti di mare
40 λεπτ.
Aperitivo analcolico ananas, lime e zenzero
10 min.
Polpo alla Luciana
1ωρ. 30 λεπτ.
Ossibuchi ai funghi
3 Std. 30 Min
Insalata di polpo e patate
2hod.