Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
veya 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1973.5 kJ / 471.7 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 42.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 645.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carote insaporite (100 g)
10 dk
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1sa 30 dk
Verdure miste insaporite
30min
Gamberi insaporiti
15min
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2sa 30 dk
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1 Std. 50 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Crema al caffè (TM6)
15min