Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
veya 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1973.5 kJ / 471.7 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 42.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 645.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 godz. 45 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Meringhette fantasma
12 Std. 30 Min
Bignè con frutti canditi
6 Std. 30 Min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1h 20min
Pepata di cozze
45min
Cous cous con fagiolini, mais e erba cipollina
1h
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min