Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di acqua
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
Condimento
- 50 g di pancetta a striscioline o cubetti
- 150 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (isteğe bağlı)
Terminare la preparazione
- 250 g di scamorza, a fette
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di origano secco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 12 pezzi
- Kalori
- 13355 kJ / 3192 kcal
- Protein
- 143.8 g
- Karbonhidrat
- 328.9 g
- Yağ
- 153.6 g
- Doymuş Yağ
- 45.6 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 5489.1 mg
Alternatif tarifler
Paste di mandorla al pistacchio
3h 30min
Cuori di speck e noci al forno
1 Std. 30 Min
Focaccia a bastone
5h
Muffolette
3h
Grissini Rubatà
2 godz. 30 min
Mafalde siciliane
2h 15min
Cornetto di Matera
4 godz. 30 min
Dolcetti siciliani di mandorle
45min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Timballo di anelletti al forno
1 godz. 40 min
Pane siciliano
2h 45min
Rosticceria siciliana
2 godz.