Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di zucchero
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 6 uova
- 1000 g di mascarpone freddo
- 250 g di biscotti savoiardi
- 50 g di liquore all'arancia (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porzione
- Kalori
- 23861.4 kJ / 5703 kcal
- Protein
- 99 g
- Karbonhidrat
- 350 g
- Yağ
- 437 g
- Doymuş Yağ
- 245 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 4083 mg
Alternatif tarifler
Liquore al caramello
72h
Crema mousseline
1 Std.
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
1 Std. 30 Min
Guancia di maiale sottovuoto
8h 30min
Crema diplomatica
30 min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Caramello liquido
35 Min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 Min
Caramello salato
1 Std.
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min