Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Épluchage
- 800 g de betteraves crues, coupées en deux (environ 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à thé de sel, au goût
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 11.2 g
- Yağ
- 0.1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 628.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10 dk
Le Belle bette, bonne mine (Métrique)
10 dk
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10 dk
Mode Cuisson des oeufs
20 Min
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10 dk
Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
40 Min
Éplucher du gingembre
5 dk
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 Min
Lait d’amandes (Métrique)
1 Std. 20 Min
Lait D'Avoine (Métrique)
1h 10min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 dk
Sauté de brocolis (TM6)
15min