Cihazlar ve Aksesuarlar
Beef Wellington
Hazırlık 30 dk
Toplam 10sa 10 dk
8 porties
Malzemeler
Beef Wellington
-
ossenhaas (2 stuks - 397,5 g / stuk)795 g
-
extra vergine olijfolie100 g
-
mosterd60 g
-
teentjes knoflook geschild2
-
sjalot in stukken45 g
-
verse bruine paddenstoelen395 g
-
verse champignons de Paris200 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
verse tijm enkel de bladeren5 takjes
-
Parma ham (± 100 g)8 sneetjes
-
paté (isteğe bağlı) verzacht85 g
-
bladerdeeg2 vellen
-
eierdooiers losgeklopt2
-
fleur de sel1 tl
Saus
-
ossenhaas filet mignon stuk, in stukken (4 cm)200 g
-
olijfolie30 g
-
boter30 g
-
rode wijnazijn2 tl
-
rode wijn bv. Merlot of Cabernet755 g
-
zwarte peperkorrels12
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm enkel de bladeren, en iets meer om af te werken3 takjes
-
500 g waterrunderbouillon500 g
-
maïzena (zetmeel)2 el
-
zout½ tl
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
1510 mg
Protein
37 g
Kalori
3012 kJ /
720 kcal
Yağ
49 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
15 g
Karbonhidrat
17 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Feesttafel
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Klassiekers
27 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Değerlendirme yok
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Değerlendirme yok
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Değerlendirme yok
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Değerlendirme yok
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 dk
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Değerlendirme yok
Hornazo
Değerlendirme yok
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2sa 45 dk
Toffees
2sa
Appels met cidersabayon
Değerlendirme yok
Vleesballetjes met parelrijst
Değerlendirme yok
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Değerlendirme yok