Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de tomate verde
- 1 diente de ajo, pelado
- 70 g de cebolla blanca, en trozos
- 450 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo, o al gusto
- 5 chiles pasilla, sin tallo y sin semillas
- 60 g de aceite vegetal
- 700 g de lomo de cerdo, en cubos (3 cm)
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- queso cotija, en rebanadas, para servir
- crema ácida, para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2239.5 kJ / 535.3 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Karbonhidrat
- 9.7 g
- Yağ
- 39 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 680.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barbacoa Tex-Mex
2h
Filete de res en salsa de chile morita
40min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Cochito
50min
Adobo con carne
50min
Entomatado de cerdo
1h
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h
Chilorio
1h