![Gigot d'agneau sous-vide Gigot d'agneau sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5090a7da5c2a64a9ed517b0b1e60eca1/Derivates/15f1a46b56a6a3933c0ec9428e7a63a80d3338ce.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brins de romarin frais
- 2 brins de persil frais
- 80 g de graines de moutarde
- 2 brins de menthe fraîche
- 30 g de graines de cumin
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1500 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux
- 10 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2938 kJ / 702.8 kcal
- Protein
- 84.5 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 35.8 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 627.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Plateau de douceurs salées pour maman
30 min
Minichaussons aux framboises
Keine Bewertungen
Bar à la portugaise
2h
Bœuf mijoté aux champignons
5j 20 menit
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Ragoût de bœuf à la bière et colcannon
4h 40min
Blanquette de dinde
1 godz. 40 min
Poivre grossièrement moulu
5 Min
Goulasch de veau, pommes de terre et pommes
1 godz. 25 min
Poulpe mariné
7h 5min
Thon sous-vide au beurre citron
30 min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min