Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)

Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)

3.0 1 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 8sa
4 porsiyon

Malzemeler

  • taze ahtapot sadece bacakları (kalınlık 2-2,5 cm, bk. öneriler)
    600 g
    600 g ahtapot, dondurulmuş, çözdürülmüş, sadece bacakları (kalınlık 2-2,5 cm, bk. öneriler)
  • toz tatlı kırmızı biber
    1 yk
  • zeytinyağı
    60 g
  • deniz tuzu damak tadına göre
    ½ - ¾ tk
  • diş sarımsak ezilmiş
    2
  • defne yaprağı, kurutulmuş
    2
  • su (yaklaşık), poşetlerin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
    1600 g
  • limon suyu (bk. öneriler)
    30 g
  • havuç çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
    120 g
  • kırmızı soğan yarıya bölünmüş ve dilimlenmiş (0.5 cm)
    100 g
  • yeşil biber çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
    80 g
  • kırmızı biber çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
    80 g
  • beyaz sirke
    15 g
  • maydanoz yaprağı, taze
    5 g
  • deniz tuzu damak tadına göre
    ¼ - ½ tk

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 281 kcal / 1177 kJ
Protein 25 g
Yağ 17 g
Karbonhidrat 6 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 3 g
Sodyum 594 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...