Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
600
g taze ahtapot, sadece bacakları (kalınlık 2-2,5 cm, bk. öneriler)
veya 600 g ahtapot, dondurulmuş, çözdürülmüş, sadece bacakları (kalınlık 2-2,5 cm, bk. öneriler) - 1 yk toz tatlı kırmızı biber
- 60 g zeytinyağı
- ½ - ¾ tk deniz tuzu, damak tadına göre
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 1600 g su (yaklaşık), poşetlerin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 120 g havuç, çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
- 100 g kırmızı soğan, yarıya bölünmüş ve dilimlenmiş (0.5 cm)
- 80 g yeşil biber, çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
- 80 g kırmızı biber, çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
- 15 g beyaz sirke
- 5 g maydanoz yaprağı, taze
- ¼ - ½ tk deniz tuzu, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1177 kJ / 281 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 594 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1 Std. 15 Min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Keine Bewertungen
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48h 20min
Kereviz Remoulade
Keine Bewertungen
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1h 25 min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3h 40min
Vanilyalı Yoğurt
12h 20 min
Haşlanmış Pirinç
25 min