Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Sodyum
- 185 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 godz. 15 min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1sa
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 godz. 30 min
Calamari Sottovuoto
50 dk
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 godz. 10 min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 dk
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min