Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 450 g baker's flour
- 250 g warm water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- ¾ - 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp ground allspice
- 1 tsp sea salt
- 250 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 75 g green capsicum, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 75 g tomato paste
- 1 red onion, cut into thin slices, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2145.7 kJ / 512.8 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 681 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and coriander naan
1j 30 menit
Flour tortillas
1h 10 min
Argentinian Chicken Empanadas
3 Std. 40 Min
Naan bread
2h 40 min
Greek pita breads
1 Std. 15 Min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2j
Garlic and coriander naan
1j 30 menit
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4j 30 menit
Spiced lamb flatbread
2j
Pizza in Bianco
1j 20 menit
Hot dog rolls
3h 30min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min