Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 450 g baker's flour
- 250 g warm water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- ¾ - 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp ground allspice
- 1 tsp sea salt
- 250 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 75 g green capsicum, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 75 g tomato paste
- 1 red onion, cut into thin slices, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2145.7 kJ / 512.8 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 681 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Three cheese pides
1u. 40min
Turkish Spiced Lamb Bites
1 Std. 30 Min
Wok-style curried vegetables
35 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35 min
Rava payasam (TM6)
50 Min
Tandoori chicken
45 Min
Lamb sfiha
1 Std. 20 Min
Umali
1h 25min
Kashta cream
10 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Traditional mint tea
25min
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2u. 40min