Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
5
g di malto di orzo
veya 5 g di zucchero - 10 g di lievito di birra fresco
- 1580 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 150 g di pomodori ciliegino, preferibilmente grandi e maturi
- 50 g di olive baresane (vedere varianti)
- 1 pizzico di origano secco
- fiocchi di sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1766.5 kJ / 422.2 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 65.9 g
- Yağ
- 15.1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 665.7 mg
Alternatif tarifler
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3h 20min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35 phút
Focaccia a bastone
5 godz.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pettole pugliesi
3h
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Pizza napoletana
9 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.