Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
veya 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- passata di pomodoro condita (olio, sale e origano)
- olio extravergine di oliva q.b. per condire
- Besin Değeri
- şuna göre 2 pezzi
- Kalori
- 7909 kJ / 1892 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 356 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 25 g
- Sodyum
- 5066 mg
Alternatif tarifler
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Piadina romagnola
15min
Pandoro TM6
15h 15min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Burger buns
4 Std. 40 Min
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Besciamella (TM6)
15min
Pinsa romana
5 Std.
Pizza napoletana
9 Std.