Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish di farro
- 150 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina di farro integrale
Impasto
- 700 g di acqua (di cui 200 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di farro + q.b.
-
15
g di malto in polvere
veya 15 g di miele - 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- semi di sesamo, a piacere
- semi di papavero, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 758 kJ / 181 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolini di farro
30h
Pane morbido di farro
19sa
Treccine con semi di papavero
16 Std. 30 Min
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30 min
Filone di segale
4h
Pane ai cereali
3h
Treccia di pane alle olive
5u. 30min
Pane di kamut e farro
4h
Pane in cassetta semplice
19sa
Pane semplice
4h