Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 330 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
veya 1 ½ g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Starter
- 170 g di chicchi di segale
- 255 g di acqua
Pane
- 1585 g di acqua (di cui 85 g fredda)
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 255 g di farina di segale + q.b.
- 170 g di farina di farro
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Protein
- 86 g
- Karbonhidrat
- 571 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 70.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosette di farro
17 godz. 30 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Treccine con semi di papavero
16 Std. 30 Min
Pane ai semi di girasole
22h
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4u. 15min
Pane ai cereali
3 Std.
Pagnotte integrali con lievito madre
4u.
Spighette al kamut
3 Std. 55 Min
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pane semplice
4u.
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min