Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 40 g di olio di oliva
- 15 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
- 150 g di olive nere denocciolate
- 1 uovo, sbattuto con un pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2457 kJ / 587 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabattine
3h 30min
Focaccia alle olive
2 Std.
Friselle
4h
Mantovanine
2h 45min
Corona di pan di pizza
4h
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Grissoni rustici saporiti
1 Std. 40 Min
Focaccine con pomodorini
3 Std. 40 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h