Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 50 g di farina
- 25 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 120 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di zucchero - 350 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto (sugna)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Pane al latte
2ωρ. 20 λεπτ.
Grissini stirati
2 godz.
Crackers integrali arancia e salvia
2 Std. 40 Min
Grissini di pane
4u.
Schiacciatina
2ωρ. 20 λεπτ.
Gnocco emiliano
4h 50 min.
Mantovanine
2 godz. 45 min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Rosette
5ωρ. 20 λεπτ.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Tigelle
3 Std. 50 Min