Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 50 g di farina
- 25 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 120 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di zucchero - 350 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto (sugna)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Pane barese
6hod. 15min
Schiacciatina
2h 20min
Baguette
4h
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min
Ciappe
1h 35 min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Rosette
5h 20min