Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 50 g di farina
- 25 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 120 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di zucchero - 350 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto (sugna)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini al latte
4h 50min
Piadina romagnola farcita
55 Min
Mantovanine
2h 45min
Gnocco emiliano
4h 50min
Pane al latte
2h 20min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Piadina romagnola
15 Min
Torta di tagliolini
4h
Corona bordolese
5h 20min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Grissini di pane
4h
Tigelle
3 godz. 50 min