Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 260 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
veya 2 g di lievito di birra fresco - 200 g di farina di segale
Starter
- 50 g di pangrattato
- 100 g di acqua
Pane
- 1580 g di acqua (di cui 80 g fredda)
- 200 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
- 150 g di farina di segale + q.b.
- 15 g di sale
- 10 g di semi misti (cumino e finocchio)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 2 cucchiaini di semi di finocchio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8705 kJ / 2210 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 424 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 37.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane morbido di farro
19h
Panini di segale
12 godz.
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Pane ai semi di girasole
22u.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1 godz. 10 min
Pane toscano (TM6)
16óra 30p
Pane contadino
19h
Pane ai cereali
3 Std.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min