Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 150 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
veya 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Cottura della zucca
- 400 g di acqua
- 180 g di polpa di zucca a pezzi
Pane
-
50
g uvetta sultanina
veya 50 g di mirtilli rossi disidratati o di ciliegie disidratate - 700 g di acqua (di cui 170 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 20 g di miele
- 15 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 5334 kJ / 1323 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 263 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 17.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane morbido di farro
19h
Strüdel pere e cioccolato
1 godz. 40 min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 Std. 30 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Impasto per pizza di segale
2 Std. 10 Min
Pane ai cereali
3 godz.
Pane veneziano
18h 30min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 Std.
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Panini alla zucca
4 Std.
Pane alla zucca e mandorle
5 Std.
Pane semplice
4 Std.