Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
veya 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)
Starter
- 50 g di semi di girasole
- 40 g di semi di lino
- 90 g di acqua
Pane
- 1700 g acqua (di cui 200 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 140 g di farina integrale
- 160 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 173 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 22.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolini di farro
30 Std.
Pane morbido di farro
19h
Baguette integrale
5 godz.
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Pane in padella
18 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane al latticello
18 Std.
Pane contadino
19h
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane di segale
20sa 30 dk
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h