Cihazlar ve Aksesuarlar
Vers pastadeeg
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
4 porties
Malzemeler
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
eieren (elk 53-63 g)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
water
-
zout
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Protein
9 g
Kalori
1049 kJ /
251 kcal
Yağ
6 g
Lif
1.5 g
Karbonhidrat
39 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kippenbouillonpasta
45 dk
Vleesbouillonpasta
45 dk
Hollandaisesaus
15 dk
Vloeibare karamel
25 dk
Aardbeien curryketchup
Değerlendirme yok
Gezouten-Karamelijs
14sa
Turkse flatbreads
2sa 10 dk
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18sa
Vitello tonnato
13sa
Hollandaisesaus
15 dk
Focaccia met uien
1sa 30 dk
Risotto met Parmezaanse kaas
30 dk